OM

OM HANTVERKAREN

Jag heter Anna-Karin Hedlund och driver Fröken gröns tapetsering. Kärleken till hantverk och skapande har alltid funnits hos mig och jag valde därför att utbilda mig till möbeltapetserare. Jag har gått en 2-årig tapetserar utbildning vid Hantverkscentrum i Tibro. Skolan har en lång tradition av att utbilda hantverkare och har gett mig en god och kvalitativ grund i yrket som tapetsör. För auktorisering och för att träffa kollegor i branschen så är jag medlem i Sveriges Tapetserarmästare STM.

 

Noggrannhet, hög kvalitet och hållbarhet är ledstjärnor i mitt arbete.

 

 

FRÖKEN GRÖNS VÄRDEGRUND

Hemmiljö och inredning är en viktig del när det kommer till välbefinnande. Det egna hemmet har betydelse för vår hälsa och vårt mående. Det är inte vad vi har för saker, eller hur mycket saker vi har som är det viktiga, utan hur vi förhåller oss till dem. Om man omger sig med saker man älskar, använder och tar hand om så blir hemmet mer personligt, varmt och innerligt. Det man älskar blir till sist besjälat.

 

En av mina övertygelser är att vi måste värna om miljön och eftersträva ett hållbart sätt att leva. Att klä om och återbruka möbler istället för att slänga och köpa nytt är ett sätt att spara på jordens resurser, samtidigt som vi bevarar en del av vårt kulturarv. Fröken gröns tapetsering försöker även att så långt som möjligt göra val utefter vad som är mest skonsamt för människa och miljön när det gäller exempelvis inköp av material. Det är viktigt att komma ihåg att vi som konsumenter har en stor makt att påverka hur det vi köper är producerat.

 

Så ge er favorit möbel en andra chans. Låt kvalitet, hållbarhet och hantverk gå före massproduktion och industritillverkning. Ta ställning, gör ett medvetet val och stöd närproducerat hantverk, så kan vi tillsammans skapa en unik möbel att glädjas av livet ut.

Fröken gröns tapetsering

Helikoptergatan 6

723 48 Västerås

Tel: 073-0328420

Mail: info@fgtapetsering.se